telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 76 504 840

SVÁJCI TÍPUSÚ ESZTERGA

SwissDECO

SwissDECO

Teljesítmény a javából

A Tornos a SwissDECO segítségével bemutatja elképzelését a rúdesztergálás jövőjéről. A SwissDECO teljes termékskálát kínál, nem kevesebb, mint 3, 36 mm átmérőjű géppel.

A 3 független szerszámrendszerrel felszerelt SwissDECO gépeket úgy tervezték, hogy kivételes rugalmasságot biztosítsanak, miközben rendkívül felhasználóbarátak maradnak. A SwissDECO termékcsalád több mint 100 éves tapasztalatát egyetlen gépbe tömöríti. Több, mint egy sor gép, ez egy valódi vízió a rúdesztergálás jövőjéről.

SwissDeco G

Dupla platni

A SwissDECO G dupla platni és kilenc lineáris tengellyel rendelkezik. A második platni Z tengellyel van felszerelve, amely lehetővé teszi például a nagyolást/simítást, a frontális műveleteket és a mélyfúrást, valamint a differenciál üzemmódú munkát. A SwissDECO G három független szerszámrendszerből áll. Lehetőség van ezeket előre beállítható moduláris eszközökkel és szerszámrendszerekkel felszerelni. Konfigurációjának és a platnik használatára vonatkozó döntésnek köszönhetően ez a megoldás rendkívül gyors szerszámváltási időket tesz lehetővé. A 36 mm-es gépként kapható SwissDECO G legfeljebb 38 szerszámpozícióval rendelkezik, amelyek közül 27 forgó szerszám lehet.

SwissDECO G

SwissDeco T

Revolverfej

A SwissDECO T 12 állású revolverfejjel van felszerelve, ami tovább fokozza a gép kivételes rugalmasságát. A legigényesebb megmunkálási műveleteket és felhasználókat célzó 12 revolverfejpozícióban a forgó szerszámok is helyet kapnak. Minden pozíció legfeljebb három szerszámmal szerelhető fel. A 36 mm-es átmérőben is kapható SwissDECO T 57 szerszámpozícióval rendelkezik, amelyek közül 36 forgószerszámmal szerelhető fel. A  nagynyomású orsóhűtő körrel és a nagy pontosságú hidraulikus fékkel felszerelhet 36 mm-es orsóval a SwissDECO T-t úgy tervezték, hogy a legbonyolultabb alkatrészeken is kiemelkedő eredményeket nyújtson. A gép opcionálisan elérhető gyorscserélhető szerszámrendszerrel a revolverfejen, hogy tovább növelje rugalmasságát.

SwissDECO T

SwissDeco TB

B tengelyes revolverfej

A SwissDECO egy B tengellyel is felszerelhető a revolverfejen, hogy a gépet eszterga-/marási megoldássá alakítsa, így a felhasználók egyetlen gépen végezhetnek összetett marási műveleteket. Opcióként a gép 5 egyidejű tengely segítségével végezhet megmunkálási műveleteket. Lehetőség van a T változathoz hasonlóan a gyorsan cserélhető szerszámrendszer átvételére is. 36 mm-es gépként kapható, legfeljebb 57 szerszámpozícióval rendelkezik, ebből 36 forgó szerszám lehet.