telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 20 297 9292

ÖNÁLLÓ RENDSZEREK

KNOLL

.It works

Önálló rendszerek a Knoll-tól

A KNOLL önálló rendszerei szerszámgépekhez vagy központi szűrőrendszerekhez kapcsolódnak. A forgács és a hűtő-kenőanyagok szétválasztására, szállítására és előkészítésére szolgálnak, legyen szó akár nedves, akár száraz megmunkálásról. Bármilyen forgácsszállító szalagról, szűrőről, elszívó vagy szivattyúállomásról beszélünk, a KNOLL minden rendszerét úgy alakította ki, hogy az ügyfelek igényeit kielégítse.

Magasnyomású egységek​

A KNOLL magasnyomású rendszereket úgy alakították ki, hogy önállóan csatlakoztatható legyen szerszámgépekhez, megmunkálóközpontokhoz és esztergagépekhez.  A nagynyomású szivattyúk biztosítják a gépek hűtő-kenőanyag ellátását, legyen szó bármilyen felhasználási módról. 

Szűrő rendszerek​

A KNOLL szűrőrendszerek kiszűrik a hűtő-kenőanyagból az egészen finom szemcséket is, majd visszajuttatják a folyadékot a megmunkáló berendezésekbe.
A szűrőrendszereket szabadon álló gépekhez, gépcsoportokhoz vagy komplett termelési területekhez is lehet csatlakoztatni, ezáltal központilag is üzemeltethetők.

Forgácsszállítók és kihordók​

A KNOLL forgácskihordók különböző típusokban állnak rendelkezésre, akár géphez integrálva akár központi rendszerhez csatlakoztatva. A fúrással, marással, esztergálással, vagy akár köszörüléssel történő megmunkálás során szükségessé válik a forgács, vagy iszap megfelelő eltávolítása, ezáltal elkerülhetőek lesznek a kényszerleállások, és növelhető lesz a megmunkálás hatékonysága.

MQL-rendszerek​

Az MQL-rendszer (minimális kenőanyagot felhasználó) AerosolMaster szinte minden gyártási folyamatra alkalmas megmunkáló központokon, eszterga-, maró-, fúró- és fűrészgépeken. A széles termékválasztéknak és az egyedülálló ATS (aeroszolos száraz kenés ) technológiának köszönhetően, a rendszerek egyszerű és összetett gyártási folyamatokra egyaránt alkalmasak.

Forgácsaprítók​

A KNOLL forgácsaprítói a fém- és műanyagforgácsot ömlesztett anyag minőségűre aprítja. Az aprítógépet lehet installálni megmunkáló központokhoz, illetve központi gyűjtőhelyre is. Függőleges vagy vízszintes kivitelben is elérhető, de akár kombinált használatuk is lehetséges.