telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

+36 20 297 9292

Szolgáltatásaink
Bérgyártás és tervezés

Alkatrész gyártás és tervezés

Megrendelőink számára saját forgácsoló gépeinkkel, illetve kooperációs partnereink bevonásával vállaljuk precíziós egyedi és széria alkatrészek rajz, illetve 3D modell szerinti gyártását gyors határidővel, kiváló minőségben.
Esztergált, mart, lézervágott és hegesztett alkatrészeket, készülékeket készítünk alumínium, acél, réz és műanyag alapanyagokból partnereink igénye alapján. Gépparkunkat elsődlegesen az általunk képviselt gyártóink adják, így műhelyünk egyben bemutató és referencia üzemként is szolgál, ahol vásárlóink megtekinthetik és kipróbálhatják a berendezéseket, technológiai és karbantartási tréningen vehetnek részt. Szerszámgép parkunkat folyamatosan fejlesztjük a kapacitásunk és a komplexitásunk bővítése érdekében. Gyártásunkat, tervezésünket CAD/CAM rendszerrel támogatjuk és ISO 9001 minőségügyi rendszerben végezzük.

Több éves tapasztalat az alkatrészgyártás és mérnöki tervezés területén.

Gyakran ismételt kérdések

Küldje el 2D-s alkatrészrajzát, vagy 3D-s modelljét az ajánlatkéréshez, illetve keresse kollégáinkat a gyartas@premium-s.hu e-mail címen. Egyszerűsített ajánlatkéréshez használja a jobb oldalon található Expressz ajánlatkérés formulát.

Általában step fájlból dolgozunk, de pdf formátumot is kezelni tudunk.

A határidő legfőbb függvénye az aktuális rendelésállományunk mértéke és az alapanyag rendelkezésre állása, ezzel kapcsolatosan mindenképpen egyeztessen kollégáinkkal. 

Mart alkatrészek esetén a legnagyobb munkaasztalunk 1000 x 1500 mm-es alapanyag rögzítését teszi lehetővé, hosszeszterga berendezéseink 25,4 mm-ig eresztik át a szálanyagot, rövid esztergánk max. 300 mm átmérőjű és 510 mm hosszú alkatrészt munkál meg. A részletekről érdeklődjön kollégáinknál.

Igen, gyártási részlegünk MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkezik a TÜV Süd intézet által kvalifikálva.

Termék értékesítés

Technológiai támogatás

Szerviz, alkatrész

Gépfelújítás

Bérgyártás és tervezés

Expressz ajánlatkérés