telephely

6035 Ballószög Wass Albert út 25.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

+36 20 297 9292

Szolgáltatásaink

Értékesítés

Forgácsolóipari termékek

Az általunk forgalmazott, prémium kategóriás forgácsolóipari gépek és kiegészítők mindegyike elismert, európai gyártók terméke, melyek kiváló minőséggel rendelkeznek és segítik partnereink alkatrészgyártási folyamatait az ország különböző részein. Maró- és esztergaberendezéseink mellett portfóliónkban megtalálhatóak a forgácsoló berendezések elengedhetetlen alapanyag-, forgács-, hűtőközeg- és olajköd kezelő periféria egységei is, valamint minőségi forgácsoló szerszámok és azok befogó eszközei.

Forgácsológépek

Szűrés-tisztítás technikai berendezések

Gépkiegészítők, szerszámok

Gyakran ismételt kérdések

Akár forgácsoló berendezést, akár gépkiegészítőt keres, ajánlatkésrését küldje el nekünk e-mailen a premium@premium-s.hu címre, vagy keressen miket telefonon a +36 20 297 9292-es számon. Az oldal jobb szélén elküldheti kérdést egyszerűsített ajánlatkérési formulánkon is. Kollégáink készséggel segítenek Önnek és a megfelelő szakértőhöz irányítják Önt.

Igen, használt gépek forgalmazásával is foglalkozunk. Ha nem is áll rendelkezésre a megfelelő berendezés, felkutatjuk a piacon elérhető lehetőségeket és igény szerint átvizsgálva, részlegesen, illetve teljesen felújított állapotban adjuk át vevőinknek. A használt gépekhez is ajánljuk technológiai és szerviz szolgáltatásainkat. Keressen bennünket bizalommal.

Természetesen, az ajánlatadást minden esetben megelőzi egy részletes igényfelmérés, ahol az Ön számára legalkalmasabb gépet a szükséges kiegészítőkkel állítjuk össze.

Nagyon szívesen küldünk katalógust opciós kiegészítőinkről, szerszámainkról, periféria készülékeinkről, sőt, forgácsoló berendezéseinkről is online, bizonyos esetekben nyomtatott formában is. Online katalógusainkat innen, a honlapunkról is letöltheti a termékek aloldalairól. Keressen bennünket elérhetőségeinken.

Teljes körű szerviz és technológia szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a megvásárolt termékeik biztonságos és hatékony üzemeltetéséhez. Felkészült szerviz csapatunk készséggel áll rendelkezésükre meghibásodás esetén, de karbantartási, bővítési törekvéseit is támogatjuk. Keressen bennünket elérhetőségeinken.

Egy forgácsoló berendezés megvásárlásakor – igény szerint – a gyártó vállalat, vagy a Premium-S mérnökei összeállítják Önnek gyártandó alkatrészének pontos technológiai folyamatát, illetve elkészítik a ciklusidő tanulmányt, amely előre mutató egy gyártmány árazásakor és a befektetés megtérülésének számításakor. Mintaüzemünkben próbagyártásra is van lehetőség, mely a legjobb módja annak, hogy meggyőződjön az általunk forgalmazott berendezések hatékonyságáról és alkatrésze gyárthatóságáról. Keresse ez ügyben szakértő kollégáinkat.

Termék értékesítés

Technológiai támogatás

Szerviz, alkatrész

Gépfelújítás

Bérgyártás és tervezés

Expressz ajánlatkérés