telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 20 297 9292

SZIVATTYÚK

KNOLL

.It works

Szivattyúk​ a Knoll-tól

A KNOLL, alapítása óta, saját igényeire szabott szivattyúkat fejlesztett és gyártott. Az évek során az innovatív technológia alkalmazásának köszönhetően, a szivattyúk nagyon népszerűvé váltak olyan iparágakban is, mint a gépgyártás, autóipar, vegyipar, gyógyszeripar vagy élelmiszeripar. Ezen felül megoldást kínálnak nagy viszkozitású, szennyezett vagy kenés mentes közegekhez is. Megbízhatóságuk, hosszú élettartamuk és könnyű szervizelhetőségük mellett a termékek és alkatrészek gyors elérhetősége is biztosított.

Csavarorsós szivattyúk​

A KNOLL csavarorsós szivattyúk önfelszívó, kiszorításos szivattyúk különböző alkalmazási területekhez. A KTS és a KTSL háromorsós szivattyúk hűtő-kenőanyagokat szállítanak a nagynyomású megmunkálás során, a szerszámgépekhez. A KTSV a szivattyúzott közegek széles skálájához alkalmas.

Centrifugál szivattyúk​

A KNOLL centrifugál szivattyúk búvár- vagy blokkszivattyúként is ismertek. Ezeket a gépeket elsősorban szerszámgépeken használják hűtő-kenőanyagok szállítására. Visszapumpáló szivattyúként szállítják a forgácsot/hűtő kenőanyag keveréket a szűrőkhöz/leválasztókhoz. Ezután ismét ellátja a gépeket a megtisztított hűtő-kenőanyaggal. Szilárd és robusztus kialakításuknak köszönhetően a KNOLL hűtőfolyadék-szivattyúk nagy teherbírással és hosszú élettartammal rendelkeznek.