telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 76 504 840

FORGÁSBAN TARTUNK

TORNOS

Tornos gép 1
Tornos gép 2

Fenntarthatóság és jövedelmezőség ügyfeleink számára

TORNOS

Tömeggyártásra fejlesztett svájci típusú esztergák, többorsós eszterga automaták és kifejezetten nagy pontosságú megmunkálóközpontok. 

Cégtörténet
A Tornos olyan gépek gyártására specializálódott, amelyek rendkívüli pontosságot és minőséget igénylő alkatrészek gyártására szolgálnak.
TORNOS, mint az egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező svájci szerszámgépgyártó igazi úttörő szellemmel fejleszt koncepciókat, hogy megfeleljen a holnap követelményeinek. A svájci örökségben gyökerező ősrégi szakértelméről világszerte elismert Tornos karakteréről és innovatív képességeiről is ismert a piac négy kulcsfontosságú területén: autóipar, mikromechanika, elektronika, valamint az orvosi és fogászati iparág.
„Hatalmas szakértelmünk és globális megközelítésünk lehetővé teszi számunkra, hogy az innovációt olyan termékekké és szolgáltatásokká alakítsuk, amelyek versenyelőnyt biztosítanak ügyfeleink számára.”

Ebben a szemléletben látjuk el a TORNOS magyarországi képviseletét 2011 óta. Tevékenységünk magában foglalja a gépek értékesítést, a gyártáshoz kötődő komplex technológiai támogatást, a kapcsolódó szervizszolgáltatásokat és az alkatrész-kereskedelmet is. A TORNOS hosszeszterga berendezések karbantartása terén szerzett sokéves tapasztalatunknak és a gyártó által szervezett speciális továbbképzéseknek köszönhetően a legmagasabb színvonalú szakmai szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.

Hivatalos weboldal:

https://www.tornos.com/

Több mint 100 év tapasztalat a svájci típusú esztergák területén

Tornos szerszámgép típusok

Tornos szerszám-gép típusok