telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

+36 20 297 9292

Szolgáltatásaink
Gépfelújítás

Gépfelújítás

Több évtizedes tapasztalatunk a forgácsológépek szervizelésében és ügyfeleink igénye arra ösztönzött bennünket, hogy szakmai ismereteinket a gépfelújítás terén is kamatoztassuk, s ezzel elérhető áron, szinte új berendezést adjunk partnereinknek. Felújítást elsődlegesen a saját magunk által forgalmazott márkák termékein végzünk, így Datron marógépek, Tornos hosszeszterga berendezések és Knoll forgács-, illetve hűtőfolyadék kezelő berendezések találhatóak meg portfóliónkban. Akár saját gépét szeretné felújíttatni, akár egy felújított gépet szeretne vásárolni, szerviz csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Kérje ajánlatunkat szakértőinktől.

Komplett gépfelújítási munkákat vállalunk

Gyakran ismételt kérdések

Elsősorban Datron marógépet, Tornos hosszesztergát, Knoll forgácskihordót, szivattyút és hűtőfolyadék kezelő berendezést,  ph-cleantec mosóberendezést újítunk fel, illetve kiegészítő egységeket, mint pl. Madaula hajtott szerszám befogót, Knoll, Grundfos és KSB szivattyút, FMB és Robobar száladagolót, Elbaron olajköd leválasztót. Más berendezés esetén kérdezze kollégáinkat.  

Egy felújítás során az alkatrészek 90-95%-a cserén, vagy felújításon esik át. A berendezés burkolatai új festést kapnak, az összes kopó alkatrész kicserélésre kerül, komplett új pneumatika és hidraulika épül be. Cseréljük a villamos kábeleket, szervo motorokat és teljesítmény elemeket, valamint felújítjuk a nagyértékű vezérlő egységeket és orsómotorokat.

Természetesen a felújított gépekre 6 hónap jótállást vállalunk.

Ajánlatát kérje szakértőinktől a premium@premium-s.hu e-mail címen, vagy keressen meg bennünket bármely elérhetőségünkön.

Termék értékesítés

Technológiai támogatás

Szerviz, alkatrész

Gépfelújítás

Bérgyártás és tervezés

Felújíttatná gépét vagy használt gépet keres? Írjon nekünk.