telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 20 297 9292

AUTOMATIZÁCIÓ

KNOLL

.It works

Automatizáció

A KNOLL automatizálási részlege az igényes összeszerelési és logisztikai feladatok megoldásával foglalkozik. Ide tartoznak a helyhez kötött szállítórendszerek, láncos és görgős szállítószalagokkal. Ezeket ipari robotokkal és automatizált, irányított járművekkel (AGV) egészítik ki. A cél a szerelőállomások és végtermékek közötti alkatrészek hatékony, sorban történő összeszerelése. A rendszerek különböző eszközöket szállítanak a legkülönfélébb ágazatokban, mint például a gépészet, az üzemépítés, az elektrotechnika, a járműgyártás és az autóipar. Ezen túlmenően a kocsis szállítás lehetővé teszi az innovatív logisztikai megoldások megvalósítását, AGV-kkel kombinálva.

Szerelősor​

Megoldásainkkal ügyfeleink gazdaságosan és magas folyamatstabilitás mellett, rugalmasan és biztonságosan termelhetnek. A rendszert egy előzetes tervezés és a saját igények figyelembevételével telepítjük.

Automatizált szállító jármű

A progresszív automatizálás, folyamatos, mindig megújuló megoldásokat kínál a logisztikai és termelési ágazatokban. A KNOLL partnere a SAFELOG, rugalmas és digitális környezetben minden szállítási problémára választ ad intelligens mobil szállítórobotjaival. Az önműködően irányított járművek (AGV), az összeszerelő sorok és csomagolóállomások targonca nélküli és automatizált ellátását biztosítják. A feladattól és a működési folyamatoktól függően öt modell közül lehet választani. Valamennyi egység alkalmas kocsik és pótkocsik vontatására és/vagy raklapok, emelhető áruk szállítására. Az ügyfélspecifikus folyamatokhoz AGV felépítmények és perifériás rendszerek opcionálisan elérhetők.