telephely

6035 Ballószög Wass Albert út 25.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

+36 20 297 9292

Szolgáltatásaink

Technológiai támogatás

Technológiai támogatás

Az általunk forgalmazott Datron, Tornos és Knoll berendezéskehez, illetve kiegészítőink használatához komplex technológiai támogatást nyújtunk ügyfeleinknek a hatékony és szakszerű üzemeltetéséhez. Mérnök kollégáink a tervezéstől a gyártási folyamat indításáig segítik megrendelőinket a helyszíni oktatást is beleértve. Régebbi berendezések esetén is segítjük partnereinket egy új technológia kialakításában, új kollégák képzésében.

Teljes körű technológiai támogatást nyújtunk

Gyakran ismételt kérdések

Igen, küldje el nekünk a gyártandó alkatrészének rajzát és mi megadjuk Önnek az arra legalkalmasabb és legköltséghatékonyabb géptípust a szükséges opciókkal és gépkiegészítőkkel.

Elsősorban gyári szerszámbefogókat ajánlunk ügyfeleinknek, emellett Madaula hajtott szerszámbefogókat használunk, Schaublin, Meister és Inopart patronokkal szereljük fel a gépeket általában. Eszterga gépekbe szerszámként a svájci Applitec cég termékeit használjuk, a Spanyol Integi cégtől vásároljuk a recéző és üregelő szerszámokat. Maráshoz a Datron maró- és menetszerszámait ajánljuk. Kérés esetén más gyártók szerszámaival is felszereljük gépét.

Igen, egy kezelői-karbantartói képzést minden új gép esetében adunk, sokszor ezt ajándékba adjuk. Ha komolyabb tudásra van szüksége, pl. programozás, 3D modellezés, vagy CAM oktatásra, mérnök kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ez esetben mi szívesen összeállítjuk Önnek a teljes technológiai csomagot, megírjuk az alkatrészprogramot, a szerszám- és befogólistát és be is állítjuk a berendezést az alkatrész gyártására. Teszt és nullszériát gyártunk, majd átadjuk a gépet egy rövid oktatással egybekötve a folyamatos és hatékony termelés érdekében.

A nem az általunk forgalmazott fogácsoló berendezéseken sajnos nem tudunk beállítást vállalni. Egy gépgyártó termékeinek nagyfokú megismerésére rengeteg időt és energiát kell fordítani. Ahhoz, hogy ügyfeleinket a legmagasabb minőségben tudjuk kiszolgálni, ezt az energiánkat a saját berendezéseink megismerésére fordítjuk.

Termék értékesítés

Technológiai támogatás

Szerviz, alkatrész

Gépfelújítás

Bérgyártás és tervezés

Milyen jellegű technológiai támogatásra van szüksége?