telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 76 504 840

Szolgáltatásaink
Gépfelújítás

Gépfelújítás

Több évtizedes tapasztalatunk a forgácsológépek szervizelésében és ügyfeleink igénye arra ösztönzött bennünket, hogy szakmai ismereteinket a gépfelújítás terén is kamatoztassuk, s ezzel elérhető áron, szinte új berendezést adjunk partnereinknek. Felújítást elsődlegesen a saját magunk által forgalmazott márkák termékein végzünk, így Datron marógépek, Tornos hosszeszterga berendezések és Knoll forgács-, illetve hűtőfolyadék kezelő berendezések találhatóak meg portfóliónkban. Akár saját gépét szeretné felújíttatni, akár egy felújított gépet szeretne vásárolni, szerviz csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Kérje ajánlatunkat szakértőinktől.

Komplett gépfelújítási munkákat vállalunk

Gyakran ismételt kérdések

Elsősorban Datron marógépet, Tornos hosszesztergát, Knoll forgácskihordót, szivattyút és hűtőfolyadék kezelő berendezést,  ph-cleantec mosóberendezést újítunk fel, illetve kiegészítő egységeket, mint pl. Madaula hajtott szerszám befogót, KSB szivattyút, FMB és Robobar száladagolót, Elbaron olajköd leválasztót. Más berendezés esetén kérdezze kollégáinkat.  

Egy felújítás során az alkatrészek 90-95%-a cserén, vagy felújításon esik át. A berendezés burkolatai új festést kapnak, az összes kopó alkatrész cserén esik át, komplett új pneumatika és hidraulika épül be. A nagyértékű villamos és vezérlő elemeket felújítjuk.

Természetesen a felújított gépekre 6 hónap garanciát vállalunk.

Ajánlatát kérje szakértőinktől a szerviz@premium-s.hu e-mail címen, vagy keressen meg bennünket bármely elérhetőségünkön.

Bérgyártás és tervezés

Gépfelújítás

Szerviz, alkatrész

Technológiai támogatás

Termék értékesítés

Felújíttatná gépét vagy használt gépet keres? Írjon nekünk.