telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 20 297 9292

SVÁJCI TÍPUSÚ HOSSZESZTERGA GÉPCSALÁDOK

TORNOS

FORGÁSBAN TARTUNK

Svájci típusú hosszeszterga gépcsaládok a Tornostól​

A hosszeszterga berendezések kifejlesztése óta a Tornos az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező gyártó a piacon.

Swiss XT
sorozat

Maximalizálja a profitot a páratlan sebességgel és nagy teljesítménnyel
Bemutatjuk a Swiss XT sorozatot: a kompakt kialakítás, a sokoldalúság és a nagy teljesítményű megmunkálás tökéletes ötvözete. A mindössze 3056 x 1440 x 2242 mm-es méretekkel ez az ergonomikus erőmű három független szerszámrendszert és testre szabható tengelyopciókat kínál, hogy minden precíziós igényt kielégítsen. Tapasztalja meg a könnyű hozzáférhetőséget a megmunkálási területhez, a piac legjobb ár/érték arányú gépén.
Swiss DT

Swiss DT
sorozat

Növelje termelékenységét többszörösére
Maximalizálja termelékenységét, a SwissDT gépvázát pontosan erre a célra tervezték. Ennek a gépcsaládnak a teljesen moduláris megmunkálási területe bármely megmunkáláshoz tartozó szerszámtartó elhelyezésére alkalmas. Fúrás, marás, örvénylő menetmarás vagy akár fogaskerék forgácsolás csak néhány példa a Swiss DT hihetetlen rugalmasságára. Ez a költséghatékony és nagy teljesítményű svájci típusú eszterga négy átmérőben kapható: 13, 26, 32 és 38 mm.

Swiss GT
sorozat

Komplex alkatészek nagy termelékenységgel akár B tengellyel is
A Swiss GT svájci típusú esztergagépek sorozata bármely hagyományos alkatrész gyártására alkalmas. A Swiss GT 26-on és a Swiss GT 32-n elérhető B-tengelyes technológiának köszönhetően rendkívül összetett alkatrészeket is lehet gyártani. Három átmérőben kapható: 32 mm-es a Swiss GT 32, 25,4 mm-es a Swiss GT 26 és 13 mm-es a Swiss GT 13. A sorozatot kifejezetten hosszú és rövid esztergált alkatrészek szériagyártására tervezték.

EvoDECO
sorozat

A legtermelékenyebb és legerősebb gépek a piacon
A TORNOS EvoDECO termékcsalád a TORNOS egyorsós termékportfoliójának csúcsa. A legmagasabb igényeket támasztó megmunkálási műveletek és felhasználók által támasztott követelmények alapján került kifejlesztésre, így az EvoDECO gépek a legerősebbek és a legtermelékenyebbek a piacon. Négy maximális munkadarab-átmérővel rendelhetők: 10 mm, 16 mm, 20 mm és 32 mm. Páratlan rugalmassága lehetővé teszi akár a legösszetettebb munkadarabok hatékony megmunkálását is, és mindamellett biztosítja a gyors átállásokat.

SwissDECO
sorozat

Teljesítmény a javából
A Tornos a SwissDECO segítségével bemutatja elképzelését a rúdesztergálás jövőjéről. A SwissDECO teljes termékskálát kínál, nem kevesebb, mint 3 különböző, 36 mm átmérőjű géppel. A 3 független szerszámrendszerrel felszerelt SwissDECO gépet úgy tervezték, hogy kivételes rugalmasságot biztosítson, miközben rendkívül felhasználóbarát marad. A SwissDECO termékcsalád több mint 100 éves tapasztalatát egyetlen gépbe tömöríti. Több, mint egy gép sorozat, ez egy valódi vízió a rúdesztergálás jövőjéről.

SwissNano
sorozat

A mikro és nano precíziós specialista
A TORNOS SwissNano berendezést kiemelkedően magas precizitást igénylő, kisméretű munkadarabokhoz tervezték. A kinematikája lehetővé teszi például az óraszerkezet-alkatrészek 2/3-ának megmunkálását, az egyszerűtől a komplex munkadarabokig, beleértve a lefejtő marás műveletét, és mindezt kiváló felületi minőség mellett. Képességei nem korlátozódnak az óragyártásra, hanem minden, extrém minőséget és pontosságot igénylő alkatrészre kiterjednek. Kinematikai felépítése példaértékű kiegyensúlyozottságot biztosít, minimálisra csökkentve ezzel a rezgést.