ISI

Elszívó berendezések nem csak ipari szerszámgépekhez

Kiváló minőségű elektrosztatikus, mechanikus és kombinált elszívórendszerek, ha ipari olaj- és emulzióköd elválasztásról lenne szó. Elbaron, mebaron és cobaron típusok a portfólióban.

Cégtörténet

Eszterga automata kiegészítők több mint 40 év tapasztalatával

A német ISI Industrieprodukte GmbH 1973-ban alakult, és mára az egyik vezető európai szűrőberendezés-gyártóvá fejlődött. Az ISI termékportfólióját tekintve az ipari légtechnikán belül a emulziók illetve olajköd leválasztás elektrosztatikus és mechanikus A termékeik az ipari levegőszűrés fajtáit tekintve emulziós köd, illetve olajköd elválasztás elektrosztatikus és mechanikus levegőszűrés, olajköd leválasztás porleválasztás, elszívás hegesztési füst elszívás és egyéb levegőtecnikai szűrések.

Hivatalos weboldal:

https://www.isi-luftfilter.de/en/

Termékek és katalógusok

Elbaron

Az ELBARON szűrősorozat kifejezetten tiszta olajjal történő megmunkáláshoz, olajköd és olajfüst leválasztásához lett kifejlesztve. A rendkívül hatékony, nagyfeszültségű transzformátorral és sok más ötletes megoldással kombinált, nagy pontosságú ionizátor/kollektor cellák az egyik leghatékonyabb elektrosztatikus szűrőrendszert eredményezték a piacon.

Mebaron

A MEBARON rendszer energiatakarékos EC ventilátorral szerelik. Többféle konfiguráció is választható. Az elszívási kapacitása kicsi és közepes megmunkálási terek kiszolgálásához teszi alkalmassá. A MEBARON rendszert az egyedi fejlesztésű, mosható előszűrő csomagja teszi különlegessé, amely magas előzetes leválasztási hatékonyságot és hosszabb üzemi intervallumokat tesz lehetővé.

Cobaron

A modern forgácsoló technológia a hatékony berendezésekkel, a nagy nyomással és sebességgel, a hatásos hűtőfolyadékokkal, a nyomásnövelés, valamint a hatékonyabb szerszámok drasztikusan növelték a termelés intenzitását, amely magasabb légszennyezést és a kapcsolódó egészségügyi kockázatok megnövekedését vonja maga után. A gyártó a COBARON EC mechanikus kombinációs szűrőrendszerrel a mechanikus szűrőeljárások következő generációját fejlesztette ki, amely segít megfelelni akár a legszigorúbb légtisztasági elvárásoknak is.

Air cleaner

SZOVEG