telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 20 297 9292

KNOLL

.It works

Fókuszban az innováció

KNOLL

A KNOLL olyan gépeket, rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, mely a különböző iparágak széles köre számára megoldást nyújt. Az elégedettség és a fenntarthatóság jellemzi mindennapi gondolkodásukat. Független családi vállalkozásként, termékeikkel mindig hozzáadott értéket szeretnének nyújtani ügyfeleik, partnereik számára.

Cégtörténet
Minden 1970-ben kezdődött, amikor Walter Knoll, egyszemélyes vállalkozásként megalapította a céget. A története lenyűgöző – a vállalat a kezdetektől fogva következetes növekedési pályán van: Termékkínálatát folyamatosan bővítették, világpiacokat hódítottak meg, majd egyre több alkalmazottat kezdtek el foglalkoztatni.

Azóta a KNOLL Maschinenbau, az egyik vezető beszállító a forgácskihordók, szállítórendszerek, szivattyúk és a szennyezett hűtőfolyadék szűrése terén, a fémiparban. Ezek a rendszerek különösen alkalmasak a teljesen automatikus szállítási és feldolgozási feladatokra is.

A Premium-S Kft. 2016 óta rendelkezik kizárólagos képviseleti joggal, melyre azóta is büszkék vagyunk. Üzletpolitikánk fókuszába a teljes körű és hosszú távú szolgáltatást helyezzük, ügyfeleink problémáira mi nemcsak megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást, hanem megtervezzük, kivitelezzük és után is követjük.

Értékesítő kollégáink készséggel válaszolnak bármely, a KNOLL termékeit, illetve az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásainkat érintő kérdéseire.

Hivatalos weboldal:

https://knoll-mb.de