telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 20 297 9292

TÖBBORSÓS AUTOMATÁK

MULTISWISS

MultiSwiss

A Tornos jelenleg a MultiSwiss megoldások teljes skáláját kínálja 4-32 mm átmérőjű alkatrészek gyártásához
A két új változat – a MultiSwiss 8×26 és a MultiSwiss 6×32 – azon filozófia és technológia alapján készültek, hogy a MultiSwiss 6×14, valamint a MultiSwiss 6×16 gépeken sikeresnek bizonyultak. A gépek Z tengelyes mobil orsókkal, nyomatékmotoros technológiát alkalmazó hordó indexeléssel, valamint a gép működéséhez szükséges összes perifériát tartalmazó konténerrel rendelkeznek. A gépek lábnyomát optimalizálták. Ezek a gépek a hagyományos többorsós gépektől való eltérést jelzik, biztosítva a kapcsolatot a többorsós és az egyorsós esztergagépek között. A gépek fedélzeti technológiája azt jelenti, hogy a bütykös működtetésű többorsós esztergagépekkel megegyező ciklusidőket tudnak leadni.
MultiSwiss Gépcsalád

MultiSwiss 6x16

A kis átmérőjű bajnok

A MultiSwiss 6×16 felváltotta a MultiSwiss 6×14-et, és technológiája és szolgáltatásai gyorsan megnyerték a vásárlók tetszését. Ez a sok előnyt kínáló, könnyen használható gép ugyanolyan alapterületű, mint egy csúszófejes esztergagép, de 5-ször termelékenyebb, kiváló minőségű alkatrészeket állít elő rendkívüli pontossággal és kifogástalan felülettel. Ezek az előnyök nem maradtak észrevétlenül, és mintegy 200 MultiSwiss 6×14-es és MultiSwiss 6×16-os gépet már eladtak.

MultiSwiss 6x16

MultiSwiss 8x26

Nyolc orsó a még több lehetőségért

A fő műveletekhez nyolc orsóval szerelt MultiSwiss 8×26, amely állomásonként legfeljebb három szerszámot tartalmaz, új szintre emeli a MultiSwiss termékcsalád teljesítményét, mind a komplexitás, mind a termelékenység tekintetében. Nyolc rendkívül dinamikus szinkronmotor-orsójának és az ultragyors hengerindexelésnek köszönhetően az új MultiSwiss 8×26 nagyon magas termelékenységet képes elérni.

Erőteljes, 11 kW-os motororsói nagy nyomatékkal (16,1 Nm) büszkélkedhetnek. Önállóan működve mindegyik C tengellyel van felszerelve, beleértve az ellenorsót is. A 8000 ford./perc sebességet mindössze néhány tizedmásodperc alatt érik el, így jelentősen hozzájárulnak a gép teljesítményéhez. A szabványos alkatrészek maximális hossza 65 mm. Opcióként a gép Y tengellyel is felszerelhető, hogy tovább javítsa a megmunkálhatóságát. A gép három konfigurációban kapható: Y tengely nélkül (belépő szint); három Y tengellyel (köztes); hat Y tengellyel (komplett) a legösszetettebb alkatrészekhez.

MultiSwiss 8x26

MultiSwiss 6x32

32 mm, 20 Nm, tökéletes a nagy átmérőhöz

A MultiSwiss 6×32 ugyanazon az alapon van, mint a MultiSwiss 8×26 gép. Hat független, hidrosztatikus perselyes orsóval van felszerelve, és akár 32 mm átmérőjű rudakat is képes forgatni. A kiváló megmunkálási feltételek elérése érdekében ezeknél az átmérőknél a 11 kW-os motor 19 Nm-rel megnövelt nyomatékkal rendelkezik. Az orsó maximális fordulatszáma 6000 ford./perc, a maximális alkatrészhossz pedig 65 mm. Opcióként a gép három Y tengellyel is felszerelhető.

MultiSwiss 6x32