telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

+36 20 297 9292

Történetünk

Rólunk

PREMIUM-S KFT.

TÖBB , MINT 15 ÉVE A PIACON, 25 ÉVES TAPASZTALAT A FORGÁCSOLÓ IPARBAN

Ipari forgácsoló berendezések, kiegészítők kereskedelmi, szerviz és technológiai szakértelmével támogatjuk azokat a partnereinket, akiknek a minőségi termék előállítás elengedhetetlen feltétele egy megbízható beszállító komplex termék és szolgáltatáscsomaggal.

Történetünk

Így kezdtük, itt tartunk ma

1

9

9

4

2

0

0

2

2

0

1

0

2

0

1

4

2

0

2

2

Kezdetek

Cégünk 1994-ben alakult kezdetben kereskedelmi tevékenységgel.

Ipari tevékenység kezdete

2002-ben kezdtük ipari szolgáltatói tevékenységünket CNC berendezések javításával és mérnöki tanácsadással.

Átalakulás és szolgáltatás fejlesztés

Társaságunkat 2010-ben átalakítottuk és megalapoztuk új tevékenységeinket a CNC forgácsolóiparban. Kezdetben szerviz szolgáltatást, majd alkatrész és kiegészítők értékesítését végeztük egyre bővülő partnerkörünknek.

CNC gépkereskedelem és gépfelújítási tevékenység indulása

Első kiemelt gépgyártó partnerünkkel, a DATRON-nal 2014-ben kötöttünk szerződést a berendezéseik és kiegészítőik magyarországi forgalmazására. Ebben az évben kezdtük meg a TORNOS és DATRON típusú forgácsológépek részleges és teljes körű felújítását is.

Arculatváltás - Premium-S Kft.

2022-ben cégünk teljes megjelenése és neve is megújult, valamint belső folyamatainkat is átszerveztük, hatékonyabbá tettük.

Értékeink

Küldetésünk

Az ipari versenyképességet támogatjuk !

Célunk, hogy a CNC forgácsolóipari területen tevékenykedő üzletfeleink mellett, professzionális szaktudással, komplex support támogatással legyünk jelen.

A jó partneri együttműködéseinknek és cégünk sikerességének is alapja a megbízhatóság. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy képzésekkel, csapategységet erősítő eseményekkel, korszerű munkafeltételekkel, emberi odafigyeléssel egy igazán összetartó, egymást támogató munkahelyi közösségben munkálkodjunk.

Jövőképünk

Cégünk, az ipari forgácsolás szakterületein a mindenkori piaci körülményekhez alkalmazkodva, komplex szolgáltatásaival az üzletfelei sikerességét és versenyképességét támogatja.

Innovatív, előre mutató fejlesztéseink segítik a hatékony ipari megoldásokat és lehetőséget teremtenek ezen speciális szaktudású terület utánpótlásának képzésre is.

Vállalalati filozófiánk, értékeink

Elkötelezettek vagyunk a magas színvonalú szolgáltatás és az értéknövekedés mellett. Ehhez a növekedéshez folyamatos innováció szükséges, melynek bázisát jól képzett, elkötelezett munkatársaink jelentik.

Megbízható megoldás

Küldetésünk eléréséhez fontos, hogy megoldás centrikus attitűddel, kivitelezéssel megőrizzük üzletfeleink bizalmát.  A jó teljesítéshez lényeges, hogy munkatársaink is bizalommal legyenek egymás iránt. Kiemelt felelősségünknek érezzük üzletfeleinkkel és munkatársi közösségünkben tanúsított etikus, korrekt magatartást.

Minőség

Amit vállalunk, azt minden esetben professzionálisan oldjuk meg. Ezért munkatársaink egyéni és szakmai képzésére kiemelt figyelmet fordítunk.

Rendszer

Hisszük, hogy az üzleti siker alapja a  rendszerben való gondolkodás. A  rendszer egészét alkotó elemek közötti kapcsolódások, kölcsönhatások összessége vezet a sikerhez.

Fejlődés

Több, mint egy évtized tapasztalatán alapuló, innovatív szemléletű cég vagyunk. Fejlődésünkhöz fontos számunkra üzletfeleink visszajelzése és egy kooperatív kapcsolat kiépítése.

Közösség

Üzletfeleinkkel, munkatársainkkal, beszállítóinkkal mindannyian egy nagy közösséget alkotunk.  Felelősséget vállalunk kapcsolatainkért.

Vezetőség

Csapatunk

Cserepes Virág

Key Account Manager

Kapcsolat

Írjon nekünk!

Székhelyünk, levelezési címünk

6000 Kecskemét, Szirom utca 29.

Iroda, telephely

6035 Ballószög, 3. kerület 65.

Email

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 20 297 9292