telephely

6035, Ballószög 3. Kerület 65.

E-MAIL

premium@premium-s.hu

Telefon

+36 76 504 840

Komplex forgácsolóipari támogatást nyújtunk
Szolgáltatásaink

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Szolgáltatási területeink

Szolgáltatási tevékenységünk kiterjed a teljes körű javítási, karbantartási, valamint üzembe helyezési területre, illetve komplex technológiai támogatást nyújtunk ügyfeleinknek a berendezések hatékony és szakszerű üzemeltetéséhez. Régi, elhasználódott berendezéseket gyári minőségben újítunk fel műhelyünkben, mellyel a gazdaságos továbbüzemeltetés hosszú időre még garantált marad. Bemutató műhelyünkben egyedi és széria alkatrészgyártással, felhasználói tréningekkel tesszük teljessé szolgáltatásaink körét.​

Termék értékesítés

A Premium-S által forgalmazott, prémium kategóriás forgácsolóipari gépek és kiegészítők mindegyike elismert, európai gyártók terméke, melyek kiváló minőséggel rendelkeznek és segítik partnereink alkatrészgyártási folyamatait az ország különböző részein. A gyártáshoz elengedhetetlen, professzionális forgácsoló szerszámok és befogók széles köre egészíti ki értékesítési tevékenységünket.

Technológiai támogatás

Új, vagy meglévő gépekhez nyújtunk technológiai támogatást a gyártástervezéstől kezdődően a felszerszámozáson, beállításon és betanításon keresztül a mintagyártásig bezárólag. Mérnök szakembereink technológiai tréningek során készítik fel ügyfeleinket gépeik leghatékonyabb használatára.

Szerviz, alkatrész

Az általuk forgalmazott ipari berendezésekhez kínálunk gyári alkatrészeket, kiegészítőket, valamint szerviz szolgáltatást felkészült szakembereink által. Mivel az álló gépnél nincs rosszabb egy forgácsoló üzemben, partnereinket a lehető leggyorsabban próbáljuk kiszolgálni és a hibát elhárítani. Rendszeres karbantartással őrizzük meg partnereink termelési hatékonyságát.

Gépfelújítás

Tornos, Datron és Knoll típusú berendezések részleges és teljes felújítását vállaljuk saját, kivételesen jól felszerelt műhelyünkben, illetve partnereink telephelyén. Kiegészítő opciók útóbeépítését, egyedi kiegészítők tervezését és illesztését, valamint automatizálást végezzük megrendelőink igénye szerint.

Bérgyártás, tervezés

Fiatal, professzionális gépparkunkkal egyedi, kis- és közepes széria alkatrészgyártással segítjük ügyfeleinket az ipar számos területéről. Kiemelt célunk tovább fejlődni és bővülni tevékenységeinkkel a piac igényének megfelelve. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, mellyel célunk megrendelőink teljes alkatrész csomagjainak házon belül, gyors és kiváló minőségben történő legyártása.
Szolgáltatásainkkal és forglamazott termékeinkkel kapcsolatos kérdése van?
Kérdése van?
Segítünk!

Gépfelújítás a HILTI Szerszám Kft.-nél

Immáron a harmadik Tornos Deco hosszeszterga berendezését újítjuk fel a neves liechtensteini gyártó kecskeméti gyárának az első két berendezés sikerét követően. A legnagyobb kihívást azok a speciális gépegységek adják, melyek mind számát és mind egyediségét tekintve jelentős odafigyelést és felkészültséget várnak el technikus kollégáinktól. Köszönhetően jól képzett csapatunknak és a több éves gépfelújítási tapasztalatunknak ezt a feladatot is sikeresen meg fogjuk oldani.

Új Tornos Multiswiss 8X26 hosszeszterga berendezés a Redel Kft.-nél

A svájci gyártó magyarországi vállalata dinamikusan fejlődik, melynek alapjául részben a Tornos hosszeszterga berendezései is hozzájárulnak. Elkötelezettségük a Tornos iránt egy újabb 8 orsós automata eszterga üzembe helyezését eredményezte, melyet szerviz részlegünk sikeresen teljesített. Az ügyfél a berendezést egyedi beállítással kérte, melynek megvalósításában mérnök kollégánk segédkezett.

Készüléktervezés és gyártás Honeywell nagykanizsai gyárának

Termékfejlesztés és bővítés miatt vált szükségessé új befogó készülékek tervezése és kivitelezése ügyfelünk számára, akik immár 7-ik éve használják gyártási folyamatukban az általunk szállított Datron M75 típusú marógépüket nagy megelégedéssel. A közel 80 darab speciális készüléket már alkalmazásba is vette az ügyfelünk.